leendő
partnereinknek

Spenótos, mascarponés mártogatós

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Falatkák

Címkék

Ünnepi

Allergének

tej , tojás , mustár

Elkészítés

1

Egy ek vajon fonnyasszuk meg a spenótot. Kissé sózzuk, borsozzuk, majd hűtsük le. Végül csöpögtessük le róla a folyadékot.

2

A főtt tojást vágjuk apróra.

3

Keverjük össze az összetevőket, a spenótot, a lereszelt mozzarellát, mascarponét, reszelt fokhagymát, mustárt, tojást, az apróra vágott petrezselyem zöldet, pici sót és borsot.

4

Tálaljuk pirítóssal és zöldségekkel.

Hozzávalók

250 g Szarvasi mascarpone

100 g Bébi spenót

2 db Tojás

100 g Szarvasi mozzarella

1 ek. Mustár

0,5 csokor Petrezselyemzöld

1 gerezd Fokhagyma

Bors

15 g Vaj