Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
ÜnnepiAllergének
tej , tojás , mustár1
Egy ek vajon fonnyasszuk meg a spenótot. Kissé sózzuk, borsozzuk, majd hűtsük le. Végül csöpögtessük le róla a folyadékot.
2
A főtt tojást vágjuk apróra.
3
Keverjük össze az összetevőket, a spenótot, a lereszelt mozzarellát, mascarponét, reszelt fokhagymát, mustárt, tojást, az apróra vágott petrezselyem zöldet, pici sót és borsot.
4
Tálaljuk pirítóssal és zöldségekkel.
250 g Szarvasi mascarpone
100 g Bébi spenót
2 db Tojás
100 g Szarvasi mozzarella
1 ek. Mustár
0,5 csokor Petrezselyemzöld
1 gerezd Fokhagyma
Só
Bors
15 g Vaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!