Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Levesek és főzelékek
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej1.
A spenót főzelék recept elkészítéséhez, a vajat forrósítsuk fel egy lábosban, majd a spenótot kezdjük el párolni rajta. Időnként kevergessük meg.
2.
Reszeljük rá a fokhagymát és kevés szerecsendiót. Öntsük fel a tejjel, hozzuk forrásba, majd kis lángon, lefedve, pároljuk 5-8 percig.
3.
Végül keverjük hozzá a mascarponét. A spenótfőzeléket forrón tálaljuk tükörtojással, pirított sonkával.
30 g Szarvasi mascarpone
900 g Spenótlevél
50 g Vaj
500 ml Tej
Pár csipet Szerecsendió
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!