
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Levesek és főzelékek
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , zeller , tojás , glutén1.
A finomra vágott hagymát és lereszelt fokhagymát kevés olívaolajon pirítsuk le egy kisebb fazékban.
2.
Majd adjuk hozzá a spenótot és öntsük föl a zöldséglevessel. Hozzuk forrásba, majd kis lángon főzzük kb. 15 percig.
3.
Keverjük hozzá a mascarponét és ízesítsük egy kis szerecsendióval, sóval, borssal.
4.
Készítsük el a szendvicset. Kenjünk meg 4 szelet kenyeret egy kis vajjal, majd tegyük rájuk a felszeletelt zöldségeket és sajtot. Kínáljuk a levest a félbevágott főtt tojásokkal és a szendviccsel.
3 g Szarvasi mascarpone
600 g Parajpüré
600 ml Zöldségleves
1 db Hagyma
2 gerezd Fokhagyma
csipet Szerecsendió
4 db Tojás
2 ek. Olívaolaj
2x100 g Szarvasi mozzarella
8 szelet Kenyér
1/2 db Kígyóuborka
2 db Avokádó
2 db Paradicsom
4 db Retek
10-15 g Vaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!