
Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén , mustár , tojás1.
A spárgákat mossuk meg, az aljukról a fás részt egy zöldséghámozóval jól hámozzuk le.
2.
A kiolvasztott leveles tésztát vágjuk 4 téglalapra. A szélétől kb. fél cm-re vágjuk be egy késsel mind a 4 oldalukat, de ne vágjuk át a tésztát, ez lesz a peremük.
3.
Kenjük meg őket mascarponéval, majd dijoni mustárral, úgyhogy a peremet hagyjuk ki.
4.
A spárgákat tekerjük be a sonkával, majd tegyük a tésztára.
5.
Verjük föl a tojást és a tészta peremét kenjük ki vele.
6.
Tegyük őket 180 fokos sütőbe és süssük készre őket 15-20 perc alatt.
7.
Tálaljuk rukkola salátával és szórjuk meg őket reszelt parmezán sajttal.
kb. 80 g Szarvasi mascarpone
1 csomag Leveles tészta
4 szelet Sonka
12-16 szál Zöld spárga
2 ek. Dijoni mustár
RUKKOLA SALÁTA
1 db Tojás
50 g Parmezán sajt
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!