Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
VendégváróAllergének
tej , glutén1.
A spárgának a fás végeit vágjuk le, majd 3-4 perc alatt főzzük meg sós vízben. Ezután azonnal hűtsük le jéghideg vízben, majd vágjuk darabokra.
2.
A leveles tésztát hajtsuk ki, a sütőpapírral együtt fektessük egy tepsire. A széleitől kb. 1 cm-re vágjuk be egy éles késsel végig a szélei mentén.
3.
Tegyük 180C-ra előmelegített sütőbe és süssük meg félig, kb. 8-10 perc alatt.
4.
Miután kivettük a sütőből, kenjük meg az alap pizzaszósszal (receptjét itt találod), majd szórjuk meg reszelt Szarvasi Pizza Mozzarellával.
5.
Ezt szórjuk meg kisebb darabokra vágott sonkával, a feldarabolt spárgával és a csíkokra vágott grillezett paprikával.
6.
Tegyük vissza a sütőbe 6-8 percre, míg a sajt szépen megolvad, a tészta pedig szép aranybarna nem lesz.
200 g Szarvasi pizza mozzarella
1 csomag Leveles tészta
1 grillezett piros Kaliforniai paprika
1 grillezett sárga Kaliforniai paprika
10 szál Zöld spárga
150 g Sonka
150 ml, kb 10 ek. Pizzaszósz
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!