
Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
tej , glutén , zeller1.
A gombát tisztítsuk meg és vágjuk cikkekre. A hagymát vágjuk apróra.
2.
Forrósítsunk fel olajat egy serpenyőben és pirítsuk meg rajta a hagymát. Majd adjuk hozzá a gombát, enyhét sózzuk, majd pirítsuk meg azt is.
3.
Közben vágjuk kockákra a csirkemell filét. Ha a gomba már enyhén megbarnult, akkor adjuk hozzá és pirítsuk meg a csirkét is.
4.
Ezalatt a spárga alját hámozzuk meg és vágjuk kisebb darabokra. A csúcsait tegyük félre.
5.
Ha a csirkekockák is megpirultak, öntsük fel a húslevessel és adjuk hozzá a kakukkfüvet. Hozzuk forrásba, majd kis lángon, lefedve főzzük 5 percig.
6.
Ekkor adjuk hozzá a spárga darabokat a csúcsok nélkül és főzzük további 4-5 percig.
7.
Végül adjuk hozzá a csúcsokat is és főzzük még 2 percig.
8.
A lisztet keverjük ki simára egy kicsi vízzel, majd adjuk hozzá a mascarponét és keverjük simára. Habarjuk be vele a ragut. Főzzük még 2-3 percig, hogy besűrűsödjön és a liszt nyers íze elmenjen. Tálaljuk tésztával, vagy párolt rizzsel.
50 g Szarvasi mascarpone
500 g Csirkecomb filé
250 g Spárga
250 db Csiperke gomba
1 tk. Kakukkfű
1 fej Hagyma
2 ek. Olaj
15 g Liszt
0,2 l Húsleves
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!