Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Ünnepi , Gyerekeknek , VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás1.
Pirítsuk meg az apróra vágott hagymát és fokhagymát a forró olívaolajon. Adjuk hozzá a darált húst. Pirítsuk halvány barnára.
2.
Adjuk hozzá a leszűrt paradicsomkonzervet és a sűrített paradicsomot. Jól keverjük el.
3.
Fűszerezzük az oregánóval és sózzuk meg. Hozzuk forrásba, majd vegyük lejjebb a lángot, és főzzük kb. 20-25 percig. A végén keverjük hozzá a mascarponét.
4.
Ezalatt forraljunk föl vizet, sózzuk meg, és főzzük meg benne a spagettit. Ha kész, szűrjük le, és keverjük össze a húsos raguval.
5.
Vágjuk le a paprikák tetejét, és ha billegnek, akkor az aljukból is vágjunk le, hogy egyenes talpuk legyen. Majd vágjunk beléjük ijesztő arcokat, csak úgy, mint a Halloween-tökökbe szokás.
6.
Töltsük beléjük a spagettit, akár úgy is, hogy a szemükön, vagy a szájukon lógjon ki valamennyi tészta.
100 g Szarvasi mascarpone
350 g Spagetti
6 db Kaliforniai paprika
1 fej Hagyma
3 gerezd Fokhagyma
1 doboz Paradicsom konzerv
70 ml Paradicsom passata
2-3 ek. Olívaolaj
Só
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!