
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén , tojás , diófélék1.
Bő, sós vízben főzzük ki a spagettit a csomagolásán leírtak szerint, majd szűrjük le..
2.
Közben egy kevés olíva olajon pirítsuk meg a vékonyra szelt fokhagymát, majd adjuk hozzá a kiolvasztott és kinyomkodott spenótot.
3.
Az avokádót vágjuk félbe, vegyük ki a húsát és nyomkodjuk jól szét. Adjuk a spenóthoz.
4.
Keverjük hozzá a közben megfőtt és leszűrt tésztát. Jól forgassuk át és közben melegítsük át az egészet. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
5.
Tálaláskor szórjuk meg kis kockákra vágott Szarvasi Mozzarella sajttal, cikkekre vágott koktélparadicsommal és pirított mandulával.
100 g Szarvasi mozzarella light
400 g Spagetti
400 g Spenótlevél
2 db Avokádó
2 gerezd Fokhagyma
4 db Koktélparadicsom
2 ek. Pirított, tört mandula
2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!