leendő
partnereinknek

Spagetti spenóttal, avokádóval és mozzarellával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Tészták

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

tej , glutén , tojás , diófélék

Elkészítés

1.

Bő, sós vízben főzzük ki a spagettit a csomagolásán leírtak szerint, majd szűrjük le..

2.

Közben egy kevés olíva olajon pirítsuk meg a vékonyra szelt fokhagymát, majd adjuk hozzá a kiolvasztott és kinyomkodott spenótot.

3.

Az avokádót vágjuk félbe, vegyük ki a húsát és nyomkodjuk jól szét. Adjuk a spenóthoz.

4.

Keverjük hozzá a közben megfőtt és leszűrt tésztát. Jól forgassuk át és közben melegítsük át az egészet. Enyhén sózzuk, borsozzuk.

5.

Tálaláskor szórjuk meg kis kockákra vágott Szarvasi Mozzarella sajttal, cikkekre vágott koktélparadicsommal és pirított mandulával.

Hozzávalók

100 g Szarvasi mozzarella light

400 g Spagetti

400 g Spenótlevél

2 db Avokádó

2 gerezd Fokhagyma

4 db Koktélparadicsom

2 ek. Pirított, tört mandula

2 ek. Olívaolaj

Bors