Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
FittAllergének
tej , glutén , tojás1.
A spagettit főzzük meg al dente, lobogó sós vízben. Ezután szűrjük le.
2.
Egy másik lábosban főzzük meg a megtisztított spárgát 2-3 perc alatt, majd azonnal hűtsük le jéghideg vízben.
3.
Egy lábosban forrósítsunk föl 2-3 evőkanál olíva olajat és gyorsan futtassuk át rajta a megmosott bébi spenótot és a félbe vágott koktélparadicsomot. Adjuk hozzá a pár centis darabokra vágott spárgát. Forgassuk át a spagettivel és a mini mozzarella golyókkal. Enyhén sózzuk, borsozzuk a spagettit.
4.
Tálaljuk 4 tányérba a tésztát. A tetejükre tegyünk vékony sonkarózsákat és szórjuk meg reszelt parmezán sajttal.
200 g Szarvasi mozzarella mini
400 g Spagetti
50 szál Zöld spárga
8 szelet Sonka
12 db Koktélparadicsom
4 ek. Reszelt parmezán
OLÍVAOLAJ
Só
Bors
50 g Bébi spenót
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!