leendő
partnereinknek

Spagetti spárgával, mini mozzarellával és sonkával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Tészták

Címkék

Fitt

Allergének

tej , glutén , tojás

Elkészítés

1.

A spagettit főzzük meg al dente, lobogó sós vízben. Ezután szűrjük le.

2.

Egy másik lábosban főzzük meg a megtisztított spárgát 2-3 perc alatt, majd azonnal hűtsük le jéghideg vízben.

3.

Egy lábosban forrósítsunk föl 2-3 evőkanál olíva olajat és gyorsan futtassuk át rajta a megmosott bébi spenótot és a félbe vágott koktélparadicsomot. Adjuk hozzá a pár centis darabokra vágott spárgát. Forgassuk át a spagettivel és a mini mozzarella golyókkal. Enyhén sózzuk, borsozzuk a spagettit.

4.

Tálaljuk 4 tányérba a tésztát. A tetejükre tegyünk vékony sonkarózsákat és szórjuk meg reszelt parmezán sajttal.

Hozzávalók

200 g Szarvasi mozzarella mini

400 g Spagetti

50 szál Zöld spárga

8 szelet Sonka

12 db Koktélparadicsom

4 ek. Reszelt parmezán

OLÍVAOLAJ

Bors

50 g Bébi spenót