Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
FittAllergének
tej , rákfélék1.
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Tegyünk fel bő, sós vizet forrni a tésztának. Mikor már lobogva forr, akkor főzzük meg benne a spagettit a csomagoláson leírtak szerint.
2.
Közben negyedeljük, vagy felezzük a megmosott koktélparadicsomot és vágjuk hosszabb darabokra a kápia paprikát is.
3.
Tegyük egy tepsibe a kakukkfűvel és a vékonyra szelt fokhagymával együtt. Locsoljuk meg az olíva olajjal és szórjuk meg frissen őrölt borssal és sóval.
4.
Tegyük a sütőbe kb. 8 percre. Majd adjuk hozzá a kiolvasztott és megpucolt rákokat is. Keverjük jól el és tegyük vissza a sütőbe további 8 percre.
5.
Ezután öntsük át egy serpenyőbe, vegyük ki belőle a kakukkfű szálakat és keverjük hozzá a mascarponét, majd a megfőtt spagettit.
6.
Tálaláskor díszítsük fiatal rukkola levelekkel, ízesítsük frissen őrölt fekete borssal és sóval.
125 g Szarvasi mascarpone
300 g Garnéla rák
2 db Kápia paprika
PÁR MARÉK FIATAL RUKKOLA SALÁTA
2-3 tk. Kakukkfű
3 gerezd Fokhagyma
3-4 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!