leendő
partnereinknek

Sonkás, mozzarellás húsvéti reggeli

Elkészítési idő

60-120 perc

Kategória

Reggelik

Címkék

Ünnepi

Allergének

tojás , tej , mustár , glutén

Elkészítés

1.

A kenyeret és a sonkát kockázzuk fel, a sajtot reszeljük le.

2.

Vajazzunk ki egy sütőtálat. Tegyük az aljára a kenyeret, majd erre szórjuk rá a sonkát, a sajtot és a finomra vágott kakukkfű leveleket.

3.

A tojásokat verjük föl és keverjük össze a dijoni mustárral, a tejjel, kevés sóval és borssal. Öntsük a tálba, majd hagyjuk állni kb. 5 percig. Közben melegítsük fel a sütőt 175 C-ra. Tegyük be a sütőtálat és süssük készre az ételt kb. 45 perc alatt.

Hozzávalók

6 db Tojás

250 g Szarvasi pizza mozzarella

200 g Sonka

3 tk. Kakukkfű

2 ek. Dijoni mustár

3 szelet Kenyér

300 ml Tej

Bors

15g g Vaj