leendő
partnereinknek

Sonkás, mozzarellás húsvéti reggeli

SONKÁS, MOZZARELLÁS HÚSVÉTI REGGELI

Elkészítési idő

60-120 perc

SONKÁS, MOZZARELLÁS HÚSVÉTI REGGELI

Kategória

Reggelik

SONKÁS, MOZZARELLÁS HÚSVÉTI REGGELI

Cimkék

Ünnepi
SONKÁS, MOZZARELLÁS HÚSVÉTI REGGELI

Allergének

mustár , glutén , tojás , tej

Hozzávalók

200 g Sonka

3 tk. Kakukkfű

2 ek. Dijoni mustár

300 szelet Kenyér

300 ml Tej

Bors

15g g Vaj

250 g Szarvasi füstölt scamorza

Elkészítés

1.

A kenyeret és a sonkát kockázzuk fel, a sajtot reszeljük le.

2.

Vajazzunk ki egy sütőtálat. Tegyük az aljára a kenyeret, majd erre szórjuk rá a sonkát, a sajtot és a finomra vágott kakukkfű leveleket.

3.

A tojásokat verjük föl és keverjük össze a dijoni mustárral, a tejjel, kevés sóval és borssal. Öntsük a tálba, majd hagyjuk állni kb. 5 percig. Közben melegítsük fel a sütőt 175 C-ra. Tegyük be a sütőtálat és süssük készre az ételt kb. 45 perc alatt.