Elkészítési idő
60-120 perc
Kategória
Reggelik
Címkék
ÜnnepiAllergének
tojás , tej , mustár , glutén1.
A kenyeret és a sonkát kockázzuk fel, a sajtot reszeljük le.
2.
Vajazzunk ki egy sütőtálat. Tegyük az aljára a kenyeret, majd erre szórjuk rá a sonkát, a sajtot és a finomra vágott kakukkfű leveleket.
3.
A tojásokat verjük föl és keverjük össze a dijoni mustárral, a tejjel, kevés sóval és borssal. Öntsük a tálba, majd hagyjuk állni kb. 5 percig. Közben melegítsük fel a sütőt 175 C-ra. Tegyük be a sütőtálat és süssük készre az ételt kb. 45 perc alatt.
6 db Tojás
250 g Szarvasi pizza mozzarella
200 g Sonka
3 tk. Kakukkfű
2 ek. Dijoni mustár
3 szelet Kenyér
300 ml Tej
Só
Bors
15g g Vaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!