Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
Vegetáriánus , VendégváróAllergének
tej , zeller1.
A megtisztított zöldségeket vágjuk hasábokra.
2.
A mascarponét keverjük ki a citromlével, sóval, borssal és az apróra vágott snidlinggel.
3.
Tálaljuk úgy, hogy mártogatni tudjuk a zöldségeket és akár a sajtot is a mascarponés mártogatósban.
3x20 g Mozzarella Snack
3x20 g Füstölt mozzarella snack
60 g Szarvasi mascarpone
1 szál Sárgarépa
1 KIS KÖTEG SNIDLING
1/2 ek. Citromlé
Só
Bors
1/2 Kaliforniai paprika
1 szál Zellerszár
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!