leendő
partnereinknek

Snack mozzarella zöldségrudacskákkal, mascarponés mártogatóssal

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Falatkák

Címkék

Vegetáriánus , Vendégváró

Allergének

tej , zeller

Elkészítés

1.

A megtisztított zöldségeket vágjuk hasábokra.

2.

A mascarponét keverjük ki a citromlével, sóval, borssal és az apróra vágott snidlinggel.

3.

Tálaljuk úgy, hogy mártogatni tudjuk a zöldségeket és akár a sajtot is a mascarponés mártogatósban.

Hozzávalók

3x20 g Mozzarella Snack

3x20 g Füstölt mozzarella snack

60 g Szarvasi mascarpone

1 szál Sárgarépa

1 KIS KÖTEG SNIDLING

1/2 ek. Citromlé

Bors

1/2 Kaliforniai paprika

1 szál Zellerszár