Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Szendvicsek
Címkék
VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás , mustár1.
A darált húst gyúrjuk össze a tojással, a finomra vágott hagymával, frissen őrölt borssal, zsemlemorzsával és Worcester-szósszal. Hagyjuk állni!
2.
A 100 g bacont vágjuk kisebb kockákra, majd pirítsuk meg egy serpenyőben. Ha kész, öntsük le a zsírt róla.
3.
Adjunk a baconhöz egy kis vajat és a finomra vágott lilahagymát. Lassú tűzön karamellizáljuk meg a hagymát. Közben adjuk hozzá a finomra vágott fokhagymát is.
4.
Ha már a hagyma szépen megfonnyadt, akkor öntsük hozzá a sört, juharszirupot és a balzsamecetet. Kis lángon sűrítsük meg dzsem állagúra. Végül ízesítsük fekete borssal.
5.
A szeletelt bacont pirítsuk meg. A puffancsokat vágjuk félbe és pirítsuk meg a vágott felületüket.
6.
Készítsünk 3 db burgert a húsmasszából. Tegyük a bacon szeleteket a puffancs alsó felére, erre tegyük a húspogácsát, majd ezekre a sajtot. Tegyük sütőbe, lehetőleg grill fokozatra és olvasszuk rá a sajtot.
7.
Ha kész, tálaljuk a bacon jammel.
100 g Szarvasi pizza mozzarella
400 g Darált sertéshús
1 kis fej Hagyma
1 ek. Worcester szósz
1 kis csokor Petrezselyemzöld
3 ek. Zsemlemorzsa
1 db Tojás
200 g Bacon
3 db Puffancs
1-2 ek. Mustár
Só
Bors
100 g Bacon
22 g Vaj
3 db Lilahagyma
3 gerezd Fokhagyma
150 ml Barna sör
40 ml Balzsamecet
4 ek. Juharszirup
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!