Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Saláták
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej1.
A megmosott paprikákat süssük meg forró sütőben kb. 25 perc alatt, majd egy tálban folpackkal lefedve hagyjuk hűlni. Így könnyebb lesz meghámozni.
2.
Hámozzuk meg őket és távolítsuk el a magjait és a csumáját. Vágjuk csíkokra, majd egy kis citromlével és olívaolajjal locsoljuk meg.
3.
Keverjük össze a durvára vágott petrezselyemzölddel, a fekete olívával.
4.
Tépkedjük rá a friss mozzarella sajtot és tálaljuk.
2x100 g Szarvasi mozzarella
2 db piros Kaliforniai paprika
2 db zöld Kaliforniai paprika
2 db sárga Kaliforniai paprika
20-25 szem Fekete olíva bogyó
1 kis csokor Petrezselyemzöld
1 db Lilahagyma
1-2 ek. Olívaolaj
1/2 db Citrom
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!