Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
FittAllergének
tej , glutén , halak1.
A gombát olvasszuk ki és jól csöpögtessük le.
2.
A Sporttésztát főzzük meg bő, lobogó sós vízben 10-11 perc alatt, majd alaposan csöpögtessük le.
3.
Míg forr a víz és főzzük a tésztát, egy serpenyőben olívaolajon pirítsuk meg a vékony szeletekre, vagy apróra vágott fokhagymát. Dobjuk rá a gombát és pirítsuk meg nagy lángon. Sózzuk, borsozzuk. Majd keverjük hozzá a Szarvasi Mascarponét.
4.
A megfőtt és leszűrt tésztát keverjük a gombás szószhoz. Friss zöldfűszerekkel fűszerezzük.
5.
Közben a pisztrángokat mossuk meg és sózzuk, borsozzuk kívül belül. Majd forgassuk meg liszt és kukoricadara keverékében őket. Ezután forró olajon süssük meg. Tálaljuk a gombás, mascarponés Sporttésztával.
250 g Szarvasi mascarpone
250 g Penne
4x250 g Pisztráng
3 gerezd Fokhagyma
60 g Kukoricadara
2 ek. Olívaolaj
FRISS SNIDLING, BAZSALIKOM, PETREZSELYEMZÖLD
NAPRAFORGÓOLAJ A HAL SÜTÉSÉHEZ
Só
Bors
40 g Liszt
300 g Erdei gomba
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!