
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , diófélék1.
A céklát reszeljük le, az almát vágjuk vékony szeletekre.
2.
Egy tálban keverjük össze a vékonyra szelt lilakáposztát, az almát és a lereszelt céklát. Locsoljuk meg a citromlével, olajjal és ecettel. Sózzuk, borsozzuk, majd jól keverjük össze (hagyhatjuk állni így egy kicsit).
3.
Tálaljuk ki egy salátástálra. Szórjuk meg a tetejét finomra vágott petrezselyem zölddel, dióval, gránátalma magokkal. A mozzarellát tépkedjük kis darabokra és helyezzük őket a saláta tetejére.
100 g Szarvasi mozzarella
400g, kb. 2-3 levél Lilakáposzta
1/2 db Gránátalma
2 db Cékla
1 db Alma
50 g Dióbél
1 kis csokor Petrezselyemzöld
1 db Citrom leve
1 ek. Almaecet
3 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!