leendő
partnereinknek

Ricottás-zöldborsós szendvicskrém

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Reggelik

Címkék

Vegetáriánus

Allergének

tej , glutén

Elkészítés

1.

Tegyük a zöldborsót, az olíva olajat, a ricottát és a citromlevet egy konyhai robotgépbe és pürésítsük.

2.

Vágjuk apróra a petrezselyem zöldet és keverjük hozzá. Ízesítsük sóval, borssal.

3.

Kenjük meg a bagett szeleteket egy kis fokhagymával, majd kenjük rájuk a szendvicskrémet. Szórjuk meg parmezán sajttal és tálaljuk.

Hozzávalók

125 g Szarvasi ricotta

300 g Zöldborsó

2 ek. Olívaolaj

1 db Citrom leve

1 csokor Petrezselyemzöld

1-2 ek. Reszelt parmezán

PIRíTOTT Bagett

1 gerezd Fokhagyma

Bors