Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Reggelik
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , glutén1.
Tegyük a zöldborsót, az olíva olajat, a ricottát és a citromlevet egy konyhai robotgépbe és pürésítsük.
2.
Vágjuk apróra a petrezselyem zöldet és keverjük hozzá. Ízesítsük sóval, borssal.
3.
Kenjük meg a bagett szeleteket egy kis fokhagymával, majd kenjük rájuk a szendvicskrémet. Szórjuk meg parmezán sajttal és tálaljuk.
125 g Szarvasi ricotta
300 g Zöldborsó
2 ek. Olívaolaj
1 db Citrom leve
1 csokor Petrezselyemzöld
1-2 ek. Reszelt parmezán
PIRíTOTT Bagett
1 gerezd Fokhagyma
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!