Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , szójabab , glutén1.
A ricottát, a tejet és a cukrot összekeverjük. A vaníliarudat félbevágjuk, a magját kikaparjuk, és hozzáadjuk a masszához. Jól összekeverjük botmixerrel, majd a hűtőbe félretesszük.
2.
A szedret a cukorral és a vaníliarúd maradékával feltesszük főni közepes lángon 10 -15 percre, majd hozzáadjuk a grízt és annyi vizet, hogy sűrű, de még folyékony masszát kapjunk. Hagyjuk kicsit hűlni.
3.
A ricottás masszát 4 pohárra osztjuk, és rákanalazzuk a szederszószt. Reszelt csokoládéval díszítjük.
250 g Szarvasi ricotta
60 ml Tej
30 g Cukor
1 db Vanília rúd
50 g Étcsoki
300 g Szeder
30 g Cukor
25 g Búzadara
100 ml Víz
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!