
Elkészítési idő
60-120 perc
Kategória
Falatkák
Címkék
VendégváróAllergének
tej , glutén1.
Gyúrjuk össze a vajat a liszttel, 5 dkg reszelt parmezánnal és a ricottával. Ízlés szerint sózzuk, majd tekerjük be folpackba és tegyük be a hűtőbe minimum egy órára.
2.
Egy kilisztezett deszkán nyújtsuk ki kb. 2-3 mm-es vastagságúra. Csíkozzuk fel kb. 1-2 cm széles és 7-8 cm hosszú rudacskákra. Tegyük sütőpapírral kibélelt tepsibe. A maradék parmezánt reszeljük le és szórjuk meg vele.
3.
Tegyük 175 fokra előmelegített sütőbe és kb. 15 perc alatt süssük készre. Kb. 4-5 tepsivel fogunk készíteni. Még frissen, de ne forrón fogyasszuk.
250 g Szarvasi ricotta
250 g Liszt
Só
120 g Parmezán sajt
250 g Vaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!