Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Ünnepi , Gyerekeknek , VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás1.
Válasszuk szét a tojásokat. A sárgáját keverjük el a ricottával és a narancshéjjal.
2.
Majd keverjük hozzá a lisztet és a sütőport.
3.
Verjük fel a tojásfehérjét és óvatosan keverjük a tésztához.
4.
Palacsintasütőben süssük meg őket olajon, vagy margarinon. Egy-egy evőkanálnyit süssünk mindig, így szép, tenyérnyi darab kisebb palacsintáink lesznek.
5.
Tálaljuk mézzel és a gyümölcsökkel.
250 g Szarvasi ricotta
100 g Liszt
2 db Tojás
150 ml Tej
1 tk. Sütőpor
1 db Narancs
2-3 ek. Méz
150 g Málna
Olaj a sütéshez
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!