Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
tej , halak , tojás1.
A sütőt melegítsük elő 200 °C-ra. Tegyük a besózott halszeleteket egy hőálló tepsibe. Öntsük le őket forró vízzel. Tegyünk a vízbe 1-2 babérlevelet és fekete borsot. Fedjük le alufóliával, és tegyük a sütőbe kb. 15 percre.
2.
Miután kivettük, jól csöpögtessük le, hagyjuk egy kicsit hűlni.
3.
A spenótból szedjük ki a vastag levélereket, majd mossuk meg a leveleket alaposan. Egy serpenyőben forrósítsunk fel olívaolajat és egy perc alatt fonnyasszuk meg rajta a spenótot. Majd csöpögtessük le jól, és csavarjuk ki alaposan. Aprítsuk fel ezután.
4.
Keverjük össze az ujjunkkal apróra szedett halhúst a ricottával, spenóttal és a tojással. Ízesítsük egy csipet szerecsendióval, sóval borssal.
5.
A kezünkkel készítsünk belőlük diónyi nagyságú, gnocchi formájú gombócokat. Tegyük őket egy hőálló tálba, majd öntsük le forró paradicsomszósszal.
6.
Tegyük be a forró sütőbe 15 percre. Miután kivettük, tálaljuk reszelt parmezánnal, ruccolával és bazsalikom levelekkel.
250 g Szarvasi ricotta
500 g Afrikai harcsa
250 g Spenótlevél
1000 ml Paradicsom passata
50 g Parmezán sajt
1 db Tojás
OLÍVAOLAJ
Só
Bors
2 db Babérlevél
RUKKOLA ÉS BAZSALIKOM LEVÉL A TÁLALÁSHOZ
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!