Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén1.
Forró, lobogó vízben főzzük meg a tésztát, majd szűrjük le.
2.
Miközben forr a víz és fő a tészta el tudunk minden mást készíteni. Daraboljuk fel kisebb kockákra a szalonnát és kevés olaj hozzáadásával pirítsuk meg. Vegyük ki k.b az egyharmadát és tegyük félre.
3.
Adjuk hozzá a ricottát és reszeljük bele a nyers cukkinit a reszelő nagy lyukain. Adjuk hozzá a lereszelt citromhéjat is. Keverjük össze.
4
Keverjük hozzá a tésztát. Szórjuk meg frissen őrölt feketeborssal, tálaláskor pedig reszelt parmezán sajttal és a félretett szalonna kockákkal.
500 g Szarvasi ricotta
400 g Penne
1 db Citrom
KEVÉS OLÍVAOLAJ
50 g Parmezán sajt
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!