Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Vendégváró , GyerekeknekAllergének
tej , tojás , glutén1.
Süssük meg először a süti alját. Melegítsük elő a sütőt 180 C-ra. Verjük fel a 2 tojást a cukorral szép halványra és habosra. Majd keverjük hozzá a lisztet, sütőport, tejet és olajat.
2.
Egy kisebb tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd öntsük bele a tészta felét. Süssük meg légkeverés nélkül kb. 15 perc alatt.
3.
Közben keverjük össze a ricottát a vaníliával, tojással, keményítővel és csokival. Ha nincs pasztilla, használjunk összetört táblás csokit.
4.
Kenjük a krémet a megsült tésztára, majd öntsük rá a tészta másik felét. Kenjük el egyenletesen, majd süssük további 40 percig a sütőben, míg szépen meg nem sül. Ha kész, hagyjuk hűlni, majd tálalhatjuk akár langyosan, akár hidegen is.
500 g Szarvasi ricotta
100 g Csokoládé pasztilla
40 g Keményítő
2 db Tojás
1 ek. Vanília aroma
100 g Cukor
150 g Cukor
2 db Tojás
140 g Liszt
45 ml Tej
3-4 ek. Olaj
1 tasak, kb. 2-3 tk. Sütőpor
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!