Elkészítési idő
60-120 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
VendégváróAllergének
tej , tojás , glutén1.
Melegítsük elő a sütőt 170 C-ra. Keverjük össze a tojást a cukorral, ricottával, tejjel és kókuszolajjal.
2.
Majd szórjuk hozzá szitán keresztül a lisztet és a sütőport. Keverjük el, majd keverjük hozzá a ribizli felét is.
3.
Béleljünk ki sütőpapírral egy 23-25 cm-es kerek, csatos tortaformát, az oldalát pedig olajozzuk, vagy vajazzuk ki.
4.
Öntsük bele a tésztát. A tetejére szórjuk a maradék ribizlit és a felszeletelt nektarint.
5.
Tegyük a sütőbe és kb. 50 perc alatt süssük készre. Hagyjuk hűlni, majd langyosan szeleteljük. Tálaláskor megszórhatjuk egy kis porcukorral.
250 g Szarvasi ricotta
50 ml Tej
100 g Cukor
3 db Tojás
5 ek. Kókuszolaj
150 g Ribizli
4 db Nektarin
320 g Liszt
1 tk. Sütőpor
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!