leendő
partnereinknek

Rántott sertéscomb mozzarellával sütve

Elkészítési idő

30-60 perc

Kategória

Főételek

Címkék

Allergének

tej , glutén , tojás , diófélék , mustár

Elkészítés

1.

A hússzeleteket enyhén klopfoljuk ki, majd sózzuk be.

2.

Forgassuk meg lisztben, tojásban, majd zsemlemorzsában. Süssük ki őket forró olajban.

3.

Közben készítsük el a salátát. Kockázzuk fel a meghámozott almát és a céklát. Majd keverjük össze őket a majonézzel, a dióval és a finomra vágott petrezselyemzölddel. Enyhén sózzuk, borsozzuk.

4.

Ha megsültek a hússzeletek, akkor konyhai papírtörlőn itassuk le róluk a felesleges olajat. A mozzarella sajtot vágjuk 3 vastag szeletre. Mindegyik szelet húsra tegyünk egy-egy szelet sajtot, majd tegyük őket hőálló tálba.

5.

Tegyük forró sütőbe és kb. 8 perc alatt olvasszuk rá a sajtszeleteket. Tálaljuk a salátával.

Hozzávalók

A HÚSHOZ

100 g Szarvasi mozzarella

3 szelet Sertéscomb

Liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírhoz

Olaj a sütéshez

A SALÁTÁHOZ

Kb. 300g (konzerv) 1 db Cékla

1 db Alma

30 g Dió

2 ek. Majonéz

1 kis csokor Petrezselyemzöld

Bors