
Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás , diófélék , mustár1.
A hússzeleteket enyhén klopfoljuk ki, majd sózzuk be.
2.
Forgassuk meg lisztben, tojásban, majd zsemlemorzsában. Süssük ki őket forró olajban.
3.
Közben készítsük el a salátát. Kockázzuk fel a meghámozott almát és a céklát. Majd keverjük össze őket a majonézzel, a dióval és a finomra vágott petrezselyemzölddel. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
4.
Ha megsültek a hússzeletek, akkor konyhai papírtörlőn itassuk le róluk a felesleges olajat. A mozzarella sajtot vágjuk 3 vastag szeletre. Mindegyik szelet húsra tegyünk egy-egy szelet sajtot, majd tegyük őket hőálló tálba.
5.
Tegyük forró sütőbe és kb. 8 perc alatt olvasszuk rá a sajtszeleteket. Tálaljuk a salátával.
100 g Szarvasi mozzarella
3 szelet Sertéscomb
Liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírhoz
Só
Olaj a sütéshez
Kb. 300g (konzerv) 1 db Cékla
1 db Alma
30 g Dió
2 ek. Majonéz
1 kis csokor Petrezselyemzöld
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!