Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , glutén , tojás1.
2 ek olíva olajjal és egy pár csepp citromlével keverjünk ki egy kis dresszinget. Forgassuk meg benne a bébi spenótot.
2.
Helyezzük a tányérokra. Erre tegyünk retek szeleteket, reszelt főtt céklát és avokádó szeleteket.
3.
A sajtot forgassuk meg lisztben, majd rázogassuk le róla a felesleget. Majd forgassuk meg a tojásban is és végül a zsemlemorzsában.
4.
Forró olajban süssük meg a sajtszeleteket. Ha kész, itassuk le a fölösleges olajat róla és helyezzük a salátára. Kínáljunk hozzá valami édeskés mártogatóst, pl. mangó szószt, vagy édes chili szószt. Tipp: A Szarvasi Grill Mozzarellát nem kell duplán bundázni, elég csak alaposan egyszer bevonni a panírral. Nem fog kifolyni a sajt a bundából sütés közben.
150 g Füstölt grill mozzarella
1 db Avokádó
2 db Retek
60 g Bébi spenót
1-2 ek. Olívaolaj
1-2 ek. Citromlé
80 g Liszt
2-3 db Tojás
5 ek. Zsemlemorzsa
Olaj a sütéshez
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!