Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej , tojás , glutén1.
Az aszalt paradicsomot, kapribogyót, fokhagymát aprítsuk fel egy konyhai robotgépben vagy egy késsel.
2.
Keverjük el az olívaolajjal, és ízesítsük sóval, borssal.
3.
A mozzarella golyókat szűrjük le, és szárítsuk le egy konyhai papírtörlővel. Mártogassuk őket a tojásba, majd a zsemlemorzsába, és ezt ismételjük még meg legalább egyszer.
4.
Ezután forró olajban süssük ki lehetőleg rövid idő alatt, nehogy a sajt kifolyjon a bundából. Tálaljuk a mártogatóssal és parmezános ruccola salátával.
200 g Szarvasi mozzarella mini
3-4 db Tojás
150 g Zsemlemorzsa
10-12 db Aszalt paradicsom
1 ek. Kapribogyó
1 gerezd Fokhagyma
6-7 ek. Olívaolaj
Só
Bors
Olaj a sütéshez
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!