leendő
partnereinknek

Rántott mozzarella golyók aszalt paradicsommal

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Vegetáriánus

Allergének

tej , tojás , glutén

Elkészítés

1.

Az aszalt paradicsomot, kapribogyót, fokhagymát aprítsuk fel egy konyhai robotgépben vagy egy késsel.

2.

Keverjük el az olívaolajjal, és ízesítsük sóval, borssal.

3.

A mozzarella golyókat szűrjük le, és szárítsuk le egy konyhai papírtörlővel. Mártogassuk őket a tojásba, majd a zsemlemorzsába, és ezt ismételjük még meg legalább egyszer.

4.

Ezután forró olajban süssük ki lehetőleg rövid idő alatt, nehogy a sajt kifolyjon a bundából. Tálaljuk a mártogatóssal és parmezános ruccola salátával.

Hozzávalók

200 g Szarvasi mozzarella mini

3-4 db Tojás

150 g Zsemlemorzsa

10-12 db Aszalt paradicsom

1 ek. Kapribogyó

1 gerezd Fokhagyma

6-7 ek. Olívaolaj

Bors

Olaj a sütéshez