Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
tej , halak , mustár , glutén , tojás1.
A krumplit héjában főzzük meg bő, sós vízben.
2.
Közben a halfilét vágjuk csíkokra, vagy kisebb szeletekre és sózzuk be. Tegyük félre felhasználásig.
3.
A lehűtött krumplit hámozzuk meg és vágjuk kb. 2 cm-es darabokra. A lilahagymát vágjuk vékony szeletekre. A mascarponét keverjük össze a mustárral, majd adjuk a krumplihoz a lilahagymával együtt.
4.
Sózzuk, borsozzuk és óvatosan keverjük össze. Kóstoljuk meg, ha szükséges, még ízesítsük.
5.
A haldarabokat panírozzuk be szokásosan lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába.
6.
Bő, forró olajban süssük ki. Tálaljuk hozzá a burgonyasalátát.
4 ek. / kb. 80-100 g Szarvasi mascarpone
600 g Afrikai harcsa
1000 g Burgonya
2 ek. Mustár
1 db Lilahagyma
Olaj a sütéshez
Só
Bors
Liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírhoz
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!