
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás1.
A csirkemellekbe vágjunk egy-egy nagyobb rést a vastagabbik oldalukon. Helyezzük beléjük a felszeletelt mozzarella sajtot és az aszalt paradicsomokat. (Jobb a filéket meghagyni így, mintsem vékonyra szelve, kiklopfolva és föltekerve, mert sokkal szaftosabbak és puhábbak lesznek sütés után is.)
2.
Panírozzuk be őket jó alaposan, különösen a sajtos végükre figyeljünk, hogy lehetőleg ne folyjon ki a sajt.
3.
Bő olajban süssük meg mindkét oldalukat, majd tegyük őket 190-200 fokos sütőbe pár percre, hogy a közepük is megsüljön.
4.
Ha készen vannak, pihentessük őket 5-10 percig. Tálaljuk a csirkemelleket paradicsomos spagettivel és ruccola salátával, vagy bármelyik kedvenc köretünkkel.
200 g Szeletelt mozzarella
8 db Aszalt paradicsom
4 szelet Csirkemell filé
Só
Bors
Liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírhoz
Olaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!