leendő
partnereinknek

Rántott csirkemell mozzarellával töltve

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Főételek

Címkék

Allergének

tej , glutén , tojás

Elkészítés

1.

A csirkemellekbe vágjunk egy-egy nagyobb rést a vastagabbik oldalukon. Helyezzük beléjük a felszeletelt mozzarella sajtot és az aszalt paradicsomokat. (Jobb a filéket meghagyni így, mintsem vékonyra szelve, kiklopfolva és föltekerve, mert sokkal szaftosabbak és puhábbak lesznek sütés után is.)

2.

Panírozzuk be őket jó alaposan, különösen a sajtos végükre figyeljünk, hogy lehetőleg ne folyjon ki a sajt.

3.

Bő olajban süssük meg mindkét oldalukat, majd tegyük őket 190-200 fokos sütőbe pár percre, hogy a közepük is megsüljön.

4.

Ha készen vannak, pihentessük őket 5-10 percig. Tálaljuk a csirkemelleket paradicsomos spagettivel és ruccola salátával, vagy bármelyik kedvenc köretünkkel.

Hozzávalók

200 g Szeletelt mozzarella

8 db Aszalt paradicsom

4 szelet Csirkemell filé

Bors

Liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírhoz

Olaj