Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás1.
Tegyünk föl sós vizet forrni a tésztának. Ha lobogva forr, akkor főzzük meg a tésztát, majd szűrjük le és öblítsük le amennyiben még nem lennénk kész a szósszal.
2.
A hagymát és a fokhagymát vágjuk finomra és pirítsuk meg az olívaolajon.
3.
A kiolvadt gombát vágjuk kisebbre, ha túl nagyok, majd pirítsuk meg a hagymán.
4.
Közben vágjuk vékony csíkokra a lehártyázott húst és pirítsuk meg 4-5 perc alatt a hagymás gombán.
5.
Majd öntsük föl a tejszínnel és szórjuk meg kakukkfűvel. Forraljuk be egy kicsit 2-3 perc alatt.
6
Ezután keverjük el a megfőtt tésztával.
7.
Egy sütőtálba tegyük a tészta felét és szórjuk meg a lereszelt sajt egyik felével. Erre tegyük a tészta másik felét, majd szórjuk rá a sajt maradék felét is.
8.
Tegyük be 200 fokra előmelegített sütőbe és kb. 10 perc alatt süssük össze.
250 g Szarvasi pizza mozzarella
400 g Tricolor tészta
500 g Sertésszűz
500 ml Tejszín
150 g Szalonna
1 tk. Kakukkfű
1 db Hagyma
1 gerezd Fokhagyma
3 ek. Olívaolaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!