Rakott tészta vitale fodros nagykockával, mascarponéval, grill kolbásszal és zöldségekkel

RAKOTT TÉSZTA VITALE FODROS NAGYKOCKÁVAL, MASCARPONÉVAL, GRILL KOLBÁSSZAL ÉS ZÖLDSÉGEKKEL

Elkészítési idő

30-60 perc

RAKOTT TÉSZTA VITALE FODROS NAGYKOCKÁVAL, MASCARPONÉVAL, GRILL KOLBÁSSZAL ÉS ZÖLDSÉGEKKEL

Kategória

Tészták

RAKOTT TÉSZTA VITALE FODROS NAGYKOCKÁVAL, MASCARPONÉVAL, GRILL KOLBÁSSZAL ÉS ZÖLDSÉGEKKEL

Cimkék

RAKOTT TÉSZTA VITALE FODROS NAGYKOCKÁVAL, MASCARPONÉVAL, GRILL KOLBÁSSZAL ÉS ZÖLDSÉGEKKEL

Allergének

tej , glutén , tojás

Hozzávalók

250 g Szarvasi mascarpone

200 g Szarvasi pizza mozzarella

300 g Vitale fodros nagykocka

400 g Zöldbab

200g / kb. 6-8 db Koktélparadicsom

2 ek. Olívaolaj

Bors

Elkészítés

1.

Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. Tegyünk föl bő, sós vizet forrni a babnak és a tésztának. Először főzzük meg a babot roppanósra 2-3 perc alatt, majd egy szűrőkanállal vegyük ki és tegyük azonnal jéghideg vízbe. Majd főzzük meg a tésztát ugyanebben a vízben 4-6 perc alatt, majd szűrjük le alaposan.

2.

Eközben vágjuk kisebb darabokra a kolbászt és forró olívaolajon egy serpenyőben pirítsuk meg. A kisülő zsírt öntsük le róla.

3.

Majd adjuk hozzá a mascarponét és melegítsük föl állandó keverés mellett. Végül keverjük össze a megfőtt tésztával és zöldbabbal, illetve a negyedekre vágott koktélparadicsommal. Reszeljük le a sajtot és a felét adjuk a tésztához. Öntsük át egy hőálló tálba, majd szórjuk meg a sajt másik felével. Tegyük a sütőbe és 10-12 perc alatt süssük össze.