Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás1.
Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. Tegyünk föl bő, sós vizet forrni a babnak és a tésztának. Először főzzük meg a babot roppanósra 2-3 perc alatt, majd egy szűrőkanállal vegyük ki és tegyük azonnal jéghideg vízbe. Majd főzzük meg a tésztát ugyanebben a vízben 4-6 perc alatt, majd szűrjük le alaposan.
2.
Eközben vágjuk kisebb darabokra a kolbászt és forró olívaolajon egy serpenyőben pirítsuk meg. A kisülő zsírt öntsük le róla.
3.
Majd adjuk hozzá a mascarponét és melegítsük föl állandó keverés mellett. Végül keverjük össze a megfőtt tésztával és zöldbabbal, illetve a negyedekre vágott koktélparadicsommal. Reszeljük le a sajtot és a felét adjuk a tésztához. Öntsük át egy hőálló tálba, majd szórjuk meg a sajt másik felével. Tegyük a sütőbe és 10-12 perc alatt süssük össze.
250 g Szarvasi mascarpone
200 g Szarvasi pizza mozzarella
300 g Vitale fodros nagykocka
200 g Füstölt kolbász
400 g Zöldbab
200g / kb. 6-8 db Koktélparadicsom
2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!