leendő
partnereinknek

Polenta mozzarellával, grillezett húsokhoz

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Vegetáriánus

Allergének

tej

Elkészítés

1.

Forraljunk föl egy liter vizet egy kis sóval. Keverjük el benne egy kis habverővel a instant polentát és állandó kevergetés mellett főzzük 2-3 percig.

2.

Végül keverjünk el benne egy jó nagy evőkanál vajat, finomra vágott zsályát és reszelt parmezán sajtot. Ízesítsük még sóval, borssal, ha szükséges. Tálaláskor tépkedjünk mozzarella sajtot a forró polenta tetejére.

3.

Tálaljuk sült koktélparadicsommal grillezett húsokhoz, kolbászokhoz, micshez, csevaphoz.

Hozzávalók

2x100 g Szarvasi mozzarella

250

10-12 db Koktélparadicsom

10-12 db Zsályalevél

1000 ml Víz

Bors

30 g Parmezán sajt

50 g Vaj