
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
VegetáriánusAllergének
tej1.
Forraljunk föl egy liter vizet egy kis sóval. Keverjük el benne egy kis habverővel a instant polentát és állandó kevergetés mellett főzzük 2-3 percig.
2.
Végül keverjünk el benne egy jó nagy evőkanál vajat, finomra vágott zsályát és reszelt parmezán sajtot. Ízesítsük még sóval, borssal, ha szükséges. Tálaláskor tépkedjünk mozzarella sajtot a forró polenta tetejére.
3.
Tálaljuk sült koktélparadicsommal grillezett húsokhoz, kolbászokhoz, micshez, csevaphoz.
2x100 g Szarvasi mozzarella
250
10-12 db Koktélparadicsom
10-12 db Zsályalevél
1000 ml Víz
Só
Bors
30 g Parmezán sajt
50 g Vaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!