leendő
partnereinknek

Pohárdesszert szarvasi mascarponéval és málnával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Desszertek

Címkék

Vendégváró

Allergének

tej , glutén , tojás , diófélék

Elkészítés

1.

Főzzük meg a vaníliapudingot a tasakon található leírás szerint tejjel és cukorral.

2.

A mascarponét jól keverjük föl egy keverőtálban. Ha kész a puding, adjuk a mascarponéhoz és keverjük simára.

3.

Desszertes poharakba öntsünk egy kis mascarponés pudingot, erre tördeljünk gyümölcskenyér darabokat.

4.

Erre tegyünk málnát, esetleg epret. Szezonon kívül használhatunk fagyasztott gyümölcsöt is.

5.

Erre öntsünk ismét mascarponés pudingot, majd tördeljünk rá még egy kevés gyümölcskenyeret. A tetejére tehetünk tejszínhabot is.

Hozzávalók

250 g Szarvasi mascarpone

1 csomag Vaníliás pudingpor

500 ml Tej

80 g Málna

45 g Cukor

4 szelet Gyümölcskenyér

Tejszínhab