Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás , diófélék1.
Főzzük meg a vaníliapudingot a tasakon található leírás szerint tejjel és cukorral.
2.
A mascarponét jól keverjük föl egy keverőtálban. Ha kész a puding, adjuk a mascarponéhoz és keverjük simára.
3.
Desszertes poharakba öntsünk egy kis mascarponés pudingot, erre tördeljünk gyümölcskenyér darabokat.
4.
Erre tegyünk málnát, esetleg epret. Szezonon kívül használhatunk fagyasztott gyümölcsöt is.
5.
Erre öntsünk ismét mascarponés pudingot, majd tördeljünk rá még egy kevés gyümölcskenyeret. A tetejére tehetünk tejszínhabot is.
250 g Szarvasi mascarpone
1 csomag Vaníliás pudingpor
500 ml Tej
80 g Málna
45 g Cukor
4 szelet Gyümölcskenyér
Tejszínhab
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!