Pizza puffancsok kolbásszal és mozzarellával töltve

PIZZA PUFFANCSOK KOLBÁSSZAL ÉS MOZZARELLÁVAL TÖLTVE

Elkészítési idő

30-60 perc

PIZZA PUFFANCSOK KOLBÁSSZAL ÉS MOZZARELLÁVAL TÖLTVE

Kategória

Tészták

PIZZA PUFFANCSOK KOLBÁSSZAL ÉS MOZZARELLÁVAL TÖLTVE

Cimkék

Vendégváró
PIZZA PUFFANCSOK KOLBÁSSZAL ÉS MOZZARELLÁVAL TÖLTVE

Allergének

tej , glutén

Hozzávalók

12 g Szarvasi mozzarella mini

400 g Pizzatészta

200 ml Paradicsom passata

12 szelet Kolbász

1 ek. Provancei fűszerkeverék

1-2 ek. Olívaolaj

Elkészítés

1.

A pizzatésztát osszuk el 12 egyenlő részre. Gyúrjunk belőlük golyókat, majd nyújtsuk ki őket.

2.

Tegyünk egy-egy kiskanál pizzaszószt mindegyiknek a közepébe. Erre tegyük rá a kolbász szeleteket és a mozzarella golyókat. Jól zárjuk be a tésztát és próbáljunk újból golyóformákat gyúrni belőlük.

3.

Egy 12-es muffinformát kenjünk ki olíva olajjal. Ezekbe helyezzük a puffancsokat. Kenjük meg a tetejüket is egy kis olíva olajjal, majd szórjuk meg provance-i fűszerkeverékkel őket.

4.

190 C-ra előmelegített sütőben süssük szép aranybarnára a puffancsokat kb. 15 perc alatt.