Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
VendégváróAllergének
tej , glutén1.
A pizzatésztát osszuk el 12 egyenlő részre. Gyúrjunk belőlük golyókat, majd nyújtsuk ki őket.
2.
Tegyünk egy-egy kiskanál pizzaszószt mindegyiknek a közepébe. Erre tegyük rá a kolbász szeleteket és a mozzarella golyókat. Jól zárjuk be a tésztát és próbáljunk újból golyóformákat gyúrni belőlük.
3.
Egy 12-es muffinformát kenjünk ki olíva olajjal. Ezekbe helyezzük a puffancsokat. Kenjük meg a tetejüket is egy kis olíva olajjal, majd szórjuk meg provance-i fűszerkeverékkel őket.
4.
190 C-ra előmelegített sütőben süssük szép aranybarnára a puffancsokat kb. 15 perc alatt.
12 g Szarvasi mozzarella mini
400 g Pizzatészta
200 ml Paradicsom passata
12 szelet Kolbász
1 ek. Provancei fűszerkeverék
1-2 ek. Olívaolaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!