
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Ünnepi , VendégváróAllergének
tej , glutén1.
Melegítsük elő a sütőt a legmagasabb fokozatra ( kb. 250°C-ra). Kilisztezett deszkán nyújtsuk ki a korábban már elkészített tészta gombócokat. Ezek a hűtőben 1-2 napig szépen elállnak.
2.
Helyezzük rá a pizza sütőlapra a tésztát . Kenjük meg a pizzaszósszal. Majd szórjunk rá kb. 5 dkg-nyi reszelt Szarvasi Pizza Mozzarellát. Erre szórjuk a nagyon vékonyra szelt megtisztított gombát és a kockára vágott jó minőségű sonkát.
3.
Tegyük be a közben maximálisan felforrósodott sütőbe és süssük meg 3-4 perc alatt szép ropogósra.
300 g Szarvasi pizza mozzarella
2 szelet Sonka
1 egység, kb. 1000 g Pizzatészta
2-3 ek. Paradicsom szósz
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!