Elkészítési idő
30-60 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén1.
A 12 db golyóhoz szeljük fel a kolbászt 12 szeletre, a paradicsomokat szintén 12 darabra, a mozzarellát pedig 12 kockára.
2.
A pizzatésztából készítsünk 12 db golyót. Jól lapítsuk ki, majd tegyük bele a tölteléket. Alaposan nyomkodjuk össze, hogy ne folyjon ki sütés közben a sajt.
3.
Tegyük egy olajjal kikent sütőtálba őket, és meleg helyen hagyjuk egy kicsit újra növekedni őket.
4.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Tegyük be a pizza golyókat, és süssük aranybarnára őket kb. 20-25 perc alatt. A vége felé kenegessük meg a tetejüket vízzel.
100 g Szarvasi mozzarella sajt
100 g Füstölt kolbász
2 db Aszalt paradicsom
500 g Pizzatészta
olaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!