Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Reggelik
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás , diófélék1.
A szőlőszemeket felezzük meg. Egy serpenyőben forrósítsunk fel egy kevés szőlőmag olajat, majd adjuk hozzá a szőlőt. Kezdjük pirítani, majd öntsük rá a mézet és dobjuk rá a rozmaringot. 1-2 percig pirítsuk időnként megforgatva, majd szedjük ki egy kis tálkára.
2.
A jó húsos szalonnát csíkozzuk fel, majd a maradék kis olajon és mézen 1 perc alatt pirítsuk meg a serpenyőben.
3.
Pirítsuk meg a kenyérszeleteket. Kenjük meg őket a ricottával. Halmozzuk rájuk a szőlőt és a szalonnát, végül tegyük rájuk a nagy darabokban hagyott dióbelet. Szórjuk meg, illetve díszítsük petrezselyem levéllel.
250 g Szarvasi ricotta
4 szelet Kenyér
200g g Szőlő
4 db, kb. 250 g Szalonna
60 g Dió
1 ek. Méz
1 ek. Szőlőmagolaj
Néhány levél Rozmaring
Néhány csokor Petrezselyemzöld
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!