Pingvin-falatkák

PINGVIN-FALATKÁK

Elkészítési idő

5-30 perc

PINGVIN-FALATKÁK

Kategória

Falatkák

PINGVIN-FALATKÁK

Cimkék

Vegetáriánus , Gyerekeknek , Vendégváró
PINGVIN-FALATKÁK

Allergének

tej

Hozzávalók

20 db, kb. 100 g Szarvasi mozzarella mini

40 szem Fekete olíva bogyó

3 szál Sárgarépa

Elkészítés

1.

A meghámozott sárgarépából vágjunk 2-3 mm vastag szeletkéket. Ebből vágjunk ki egy kis háromszög-éket, ez lesz a csőr, a maradék pedig a lába.

2.

Egy olívabogyót vágjunk be hosszában, de ne végig. Ebbe dugjunk bele egy mini mozzarellát, ez lesz a törzse és a szárnya.

3.

A csőrt dugjuk be egy másik olívabogyóba, a kivájt mag helyére. A képen láthatóan szúrjuk föl a fejet, a törzset és a lábat egy fogpiszkálóra. Készítsük el ennek megfelelően az összes pingvint.