Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén , tojás , zeller , mustár1.
Tegyünk föl enyhén sós vizet forrni a tésztának. Az érlelt marhahús szeleteket vegyük ki a hűtőből jó előre, hogy sütéskor már szobahőmérsékletűek legyenek. Sózzuk, borsozzuk őket. Egy serpenyőben forrósítsunk fel egy kis olíva olajat és hirtelen süssük meg a szeletek mindkét oldalát. Ha kész, tegyük félre őket pihenni.
2.
Ha már lobogva forr a víz, akkor a tésztát főzzük meg 13-14 perc alatt. Majd szűrjük le és hűtsük le. Közben vágjuk kockára a zöldségeket és vékony szeletekre az újhagymát.
3.
Ha már pihent jó pár percet a hús és megfelelően ellazultak az izomrostok, akkor a rostokra merőlegesen szeleteljük fel, akár csíkokat is vághatunk belőle.
4.
Egy tálban keverjük össze a mascarponét a mustárral és a citromlével. Keverjük hozzá a tésztát, majd a zöldségek nagy részét is. Tálaláskor szórjuk még meg a salátát a maradék zöldségekkel és rendezzük el a hússzeleteket is rajta.
125 g Szarvasi mascarpone
200 g Orsó sporttészta
2x200 g Marhasteak
2 db Erős paprika
160 g / kb. 3-4 db Paradicsom
50 g / kb. 2-3 szál Zellerszár
50 g Savanyú uborka
2 szál Újhagyma
2 ek. Mustár
2 ek. Citromlé
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!