
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
tej , zeller1.
Főzzük meg a tésztát bő, sós vízben 10-11 perc alatt, majd szűrjük le és hűtsük ki hideg vízzel.
2.
Vágjuk vékonyra a lilahagymát, szeletekre a zellerszárat. Vágjuk darabokra az almát és a paradicsomot.
3.
Egy keverőtálban keverjük össze az összetevőket. Kicsit hagyjuk állni, majd tálaljuk. Tálaláskor szórjuk meg friss bazsalikom levelekkel.
250 g Szarvasi mascarpone
50 g Zeller
1 db Alma
160 g / kb 3-5 db Paradicsom
1 db Bazsalikom levél
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!