leendő
partnereinknek

Penne sporttészta saláta mascarponéval, dióval és zöldségekkel

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Főételek

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

tej , zeller

Elkészítés

1.

Főzzük meg a tésztát bő, sós vízben 10-11 perc alatt, majd szűrjük le és hűtsük ki hideg vízzel.

2.

Vágjuk vékonyra a lilahagymát, szeletekre a zellerszárat. Vágjuk darabokra az almát és a paradicsomot.

3.

Egy keverőtálban keverjük össze az összetevőket. Kicsit hagyjuk állni, majd tálaljuk. Tálaláskor szórjuk meg friss bazsalikom levelekkel.

Hozzávalók

250 g Szarvasi mascarpone

50 g Zeller

1 db Alma

160 g / kb 3-5 db Paradicsom

1 db Bazsalikom levél

Bors