
Elkészítési idő
120 percnél több
Kategória
Főételek
Címkék
VendégváróAllergének
tej1.
Pirítsuk meg olívaolajon a finomra vágott hagymát.
2.
Adjuk hozzá a közepes kockákra vágott marhahúst, és időnként megkeverve, pirítsuk meg a hagymán.
3.
Adjuk hozzá a paradicsom konzervet, a babérleveleket, az oregánót, a kakukkfüvet és a finomra vágott fokhagymát. Enyhén sózzuk meg. Hozzuk forrásba.
4.
Pároljuk kis lángon, lefedve, időnként megkeverve és pici vizet öntve hozzá, míg puha nem lesz a hús, kb. 2 órán keresztül. Ha kész, ízesítsük még frissen őrölt borssal és sóval, ha szükséges.
5.
A főzés végén főzzük meg a gnocchit sós vízben. Keverjük a raguhoz.
6.
Öntsük a gnocchis ragu felét egy hőálló tálba, és szórjuk rá a lereszelt mozzarella sajt felét. Majd öntsük rá a másik felét és szórjuk a sajt maradék felét a tetejére. Tegyük 220 fokos sütőbe és olvasszuk rá a sajtot kb. 10-12 perc alatt.
200 g Szarvasi pizza mozzarella
800 g Darált marhahús
1 db Hagyma
2 gerezd Fokhagyma
1/2 tk. Kakukkfű
1/2 tk. Oregánó
2 db Babérlevél
2 ek. Olívaolaj
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!