leendő
partnereinknek

Paradicsomos-húsos raguval és sajttal töltött tésztatekercs

Elkészítési idő

60-120 perc

Kategória

Tészták

Címkék

Allergének

tej , glutén

Elkészítés

1.

Vágjuk a hagymát finomra, a zellert és a répát apró kockákra. Ezt az ún. soffrito-t pirítsuk meg egy serpenyőben a 2 ek. olívaolajon.

2.

Ezután adjuk hozzá a darált húst, és pirítsuk fehéredésig. Sózzuk meg, és adjuk hozzá a fűszereket is.

3.

Ekkor öntsük föl a paradicsom konzervvel. Hozzuk forrásba, majd kis lángon, időnként megkeverve pároljuk kb. 45 percig. A végén szórjuk meg frissen őrölt fekete borssal és hagyjuk hűlni.

5.

Ha kihűlt a ragu, akkor tegyünk a tészta csíkok közepére belőle, szépen elrendezve. Majd tépkedjünk rá Szarvasi Pizza Mozzarellát.

6.

Ezután hajtsuk be a két végét és szorosan tekerjük föl a tésztát.

Hozzávalók

100 g Szarvasi pizza mozzarella

500 g Darált sertéshús

500g, 1 csomag Leveles tészta

1 doboz Paradicsom konzerv

1 szál Sárgarépa

1 TK. SZÁRÍTOTT KAKUKKFŰ

1 TK. SZÁRÍTOTT OREGÁNÓ

2 ek. Olívaolaj

20 g Vaj

Bors