Elkészítési idő
60-120 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej , glutén1.
Vágjuk a hagymát finomra, a zellert és a répát apró kockákra. Ezt az ún. soffrito-t pirítsuk meg egy serpenyőben a 2 ek. olívaolajon.
2.
Ezután adjuk hozzá a darált húst, és pirítsuk fehéredésig. Sózzuk meg, és adjuk hozzá a fűszereket is.
3.
Ekkor öntsük föl a paradicsom konzervvel. Hozzuk forrásba, majd kis lángon, időnként megkeverve pároljuk kb. 45 percig. A végén szórjuk meg frissen őrölt fekete borssal és hagyjuk hűlni.
5.
Ha kihűlt a ragu, akkor tegyünk a tészta csíkok közepére belőle, szépen elrendezve. Majd tépkedjünk rá Szarvasi Pizza Mozzarellát.
6.
Ezután hajtsuk be a két végét és szorosan tekerjük föl a tésztát.
100 g Szarvasi pizza mozzarella
500 g Darált sertéshús
500g, 1 csomag Leveles tészta
1 doboz Paradicsom konzerv
1 szál Sárgarépa
1 TK. SZÁRÍTOTT KAKUKKFŰ
1 TK. SZÁRÍTOTT OREGÁNÓ
2 ek. Olívaolaj
20 g Vaj
Bors
Só
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!