Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Tészták
Címkék
Allergének
tej1.
A gnocchit főzzük meg a tasakján leírtak szerint.
2.
Közben vágjuk kockára a szalonnát és pirítsuk meg egy kis olíva olajon. Öntsük hozzá a tésztaszószt és melegítsük fel. Keverjük hozzá a közben megfőtt és leszűrt gnocchit.
3.
Adjuk hozzá a bébi spenótot és a ricottát is. Öntsük át egy hőálló tálba, majd szórjuk meg a tetejét reszelt parmezán sajttal.
4.
Tegyük 190C-ra előmelegített sütőbe és süssük össze 10-15 perc alatt. Tálaljuk forrón.
250 g Szarvasi ricotta
500 Konyhakész gnocchi
150 g Füstölt, főtt császárszalonna
20 g Bébi spenót
350 ml Paradicsom passata
50 g Parmezán sajt
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!