leendő
partnereinknek

Paradicsomos gnocchi ricottával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Tészták

Címkék

Allergének

tej

Elkészítés

1.

A gnocchit főzzük meg a tasakján leírtak szerint.

2.

Közben vágjuk kockára a szalonnát és pirítsuk meg egy kis olíva olajon. Öntsük hozzá a tésztaszószt és melegítsük fel. Keverjük hozzá a közben megfőtt és leszűrt gnocchit.

3.

Adjuk hozzá a bébi spenótot és a ricottát is. Öntsük át egy hőálló tálba, majd szórjuk meg a tetejét reszelt parmezán sajttal.

4.

Tegyük 190C-ra előmelegített sütőbe és süssük össze 10-15 perc alatt. Tálaljuk forrón.

Hozzávalók

250 g Szarvasi ricotta

500 Konyhakész gnocchi

150 g Füstölt, főtt császárszalonna

20 g Bébi spenót

350 ml Paradicsom passata

50 g Parmezán sajt

Bors