Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
VendégváróAllergének
tej , glutén , tojás1.
Keverjük ki a ricottát a baracklekvárral, narancshéjjal és porcukorral. Tegyük hűtőbe felhasználásig.
2.
A cukorból és a vízből főzzünk egy szirupot. Végül öntsük bele a rumot és főzzük még 1-2 percig.
3.
A panettonénak vágjuk le a tetejét, ezt tegyük el más felhasználásra. Majd vágjuk 6 egyforma rétegre, hogy kapjunk 2 db 3 rétegű tortát.
4.
A rétegeket locsoljuk meg a sziruppal. Majd kenjük meg őket a krémmel és helyezzük őket egymásra. Tegyük hűtőbe pár órára, hogy érjenek össze.
5.
Tálaláskor díszítsük a tetejüket őszibarack szeletekkel.
500 g Szarvasi ricotta
500 g Panettone
4 ek. Baracklekvár
1 db Narancs
15 g Porcukor
2 db Őszibarack
200 ml Víz
60 g Cukor
2-3 ek. Rum aroma
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!