leendő
partnereinknek

őszibarack „tiramisu” bazsalikommal

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Desszertek

Címkék

Allergének

tej , tojás

Elkészítés

1.

A tojások sárgáját válasszuk szét a fehérjétől.

2.

Verjük fel a tojássárgákat a cukorral szép krémesre. Majd verjük fel a fehérjét is és óvatosan keverjük hozzá.

3.

A zabkekszet törjük morzsáira. Osszuk el a 6 db desszertes pohár, vagy kehely között.

4.

A barackot vágjuk apró kockákra. 10-15 bazsalikom levelet vágjunk finomra és keverjük hozzá a barackhoz. Ezt a bazsalikomos barackot kanalazzuk a kekszmorzsára.

5.

Erre pedig halmozzuk az édes, tojásos mascarponét. Tegyük hűtőbe pár órára.

6

Tálaláskor pedig szórjuk meg ropogós karamellás popcornnal és díszítsük bazsalikom levelekkel.

Hozzávalók

250 g Szarvasi mascarpone

4 db Tojás

60 g Cukor

10 db, kb 150-200 g Zabkeksz

4 db Őszibarack

Néhány db Bazsalikom levél

Néhány ek. Popcorn