Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Desszertek
Címkék
Allergének
tej , tojás1.
A tojások sárgáját válasszuk szét a fehérjétől.
2.
Verjük fel a tojássárgákat a cukorral szép krémesre. Majd verjük fel a fehérjét is és óvatosan keverjük hozzá.
3.
A zabkekszet törjük morzsáira. Osszuk el a 6 db desszertes pohár, vagy kehely között.
4.
A barackot vágjuk apró kockákra. 10-15 bazsalikom levelet vágjunk finomra és keverjük hozzá a barackhoz. Ezt a bazsalikomos barackot kanalazzuk a kekszmorzsára.
5.
Erre pedig halmozzuk az édes, tojásos mascarponét. Tegyük hűtőbe pár órára.
6
Tálaláskor pedig szórjuk meg ropogós karamellás popcornnal és díszítsük bazsalikom levelekkel.
250 g Szarvasi mascarpone
4 db Tojás
60 g Cukor
10 db, kb 150-200 g Zabkeksz
4 db Őszibarack
Néhány db Bazsalikom levél
Néhány ek. Popcorn
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!