
Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
FittAllergének
tej , diófélék , mustár1.
A csirkehúst tépkedjük nagyobb darabokra. A szőlőt szedjük le a fürtről és mossuk meg. Az uborkát hámozzuk meg, vágjuk negyedbe, vágjuk ki a magjait és kockázzuk fel. A hagymát vágjuk vékony szeletekre. A spenótot mossuk meg, majd alaposan szárítsuk le.
2.
Az ecetből, mustárból és olajból keverjünk ki egy kis öntetet a salátához. Keverjük jól össze a spenót levelekkel. Majd keverjük hozzá a hagymát, a csirke és az uborka egy részét.
3.
Halmozzuk egy tálaló edényre. A tetejére tegyük a maradék csirkét és uborkát. Szórjuk meg a ricottával, dióval és szőlővel.
100 g Szarvasi ricotta
100 g Bébi spenót
1/2 db Hagyma
60 g Dió
Néhány szem Szőlő
1/2 db Kígyóuborka
1/3 ek. Dijoni mustár
2 kk. Fehérborecet
2 ek. Olívaolaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!