Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Reggelik
Címkék
Allergének
tojás , halak1.
A tojásokat külön kis tálkákban, hármasával verjük fel egy-egy evőkanál laktózmentes mascarponéval. Kissé sózzuk, borsozzuk.
2.
Egy serpenyőben forrósítsunk fel olajat, vagy laktózmentes vajat. Öntsünk rá egy adag kikevert omlettet és kis-, közepes lángon süssük meg úgy, hogy a teteje még kissé lágy legyen.
3.
Tegyük át óvatosan egy tányérra. A lágy felületére tegyünk lazacot és szórjunk rá vékonyra szelt újhagymát. Hajtsuk össze. Készítsük el ugyanígy a többit is és tálaljuk.
60 g Szarvasi laktózmentes mascarpone
12 db Tojás
100 g Füstölt lazac
2 szál Újhagyma
Só
Bors
Olaj a sütéshez
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!