leendő
partnereinknek

Omlett laktózmentes mascarponéval és füstölt lazaccal

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Reggelik

Címkék

Allergének

tojás , halak

Elkészítés

1.

A tojásokat külön kis tálkákban, hármasával verjük fel egy-egy evőkanál laktózmentes mascarponéval. Kissé sózzuk, borsozzuk.

2.

Egy serpenyőben forrósítsunk fel olajat, vagy laktózmentes vajat. Öntsünk rá egy adag kikevert omlettet és kis-, közepes lángon süssük meg úgy, hogy a teteje még kissé lágy legyen.

3.

Tegyük át óvatosan egy tányérra. A lágy felületére tegyünk lazacot és szórjunk rá vékonyra szelt újhagymát. Hajtsuk össze. Készítsük el ugyanígy a többit is és tálaljuk.

Hozzávalók

60 g Szarvasi laktózmentes mascarpone

12 db Tojás

100 g Füstölt lazac

2 szál Újhagyma

Bors

Olaj a sütéshez