Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Reggelik
Címkék
FittAllergének
tej , tojás , halak1.
3-3 tojást külön verjünk fel egy kis sóval, borssal.
2.
Két serpenyőben melegítsünk egy kis vajat, vagy olajat. Öntsük rájuk a 3-3 tojást és szép lassú, közepes lángon süssünk 2 omlettet.
3.
Ha készen vannak, csúsztassuk át egy-egy tányérra őket. A még meleg, kissé krémes felületükre tegyük először egy kiskanállal a mascarponét, hogy mindenhova jusson. Ezután tépkedjük rá a lacacot is. Egy kiskanállal vájjuk ki az érett avokádó húsát kisebb darabokban, majd ezt is darabonként helyezzük az omlettre.
4.
Végül szórjuk meg vékonyra szelt újhagymával és negyedekre vágott koktélparadicsommal. Tálalás előtt még sózzuk és borsozzuk.
100 g Szarvasi mascarpone
6 db Tojás
100 g Füstölt lazac
1/2 db Avokádó
2 szál Újhagyma
6-8 db Koktélparadicsom
Só
Bors
Vaj, vagy Olaj a sütéshez
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!