leendő
partnereinknek

Omlett füstölt lazaccal, mascarponéval és avokádóval

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Reggelik

Címkék

Fitt

Allergének

tej , tojás , halak

Elkészítés

1.

3-3 tojást külön verjünk fel egy kis sóval, borssal.

2.

Két serpenyőben melegítsünk egy kis vajat, vagy olajat. Öntsük rájuk a 3-3 tojást és szép lassú, közepes lángon süssünk 2 omlettet.

3.

Ha készen vannak, csúsztassuk át egy-egy tányérra őket. A még meleg, kissé krémes felületükre tegyük először egy kiskanállal a mascarponét, hogy mindenhova jusson. Ezután tépkedjük rá a lacacot is. Egy kiskanállal vájjuk ki az érett avokádó húsát kisebb darabokban, majd ezt is darabonként helyezzük az omlettre.

4.

Végül szórjuk meg vékonyra szelt újhagymával és negyedekre vágott koktélparadicsommal. Tálalás előtt még sózzuk és borsozzuk.

Hozzávalók

100 g Szarvasi mascarpone

6 db Tojás

100 g Füstölt lazac

1/2 db Avokádó

2 szál Újhagyma

6-8 db Koktélparadicsom

Bors

Vaj, vagy Olaj a sütéshez