
Elkészítési idő
60-120 perc
Kategória
Főételek
Címkék
Allergének
tej , zeller1.
Hevítsünk olajat egy nagyobb lábosban, majd pároljuk meg rajta a finomra vágott hagymát és fokhagymát.
2.
Ezután tegyük rá a combokat és pirítsuk meg mindkét oldalukat.
3.
Öntsük föl húslevessel. Adjuk hozzá a babérlevelet és a tárkonyt. Sózzuk, majd lefedve, kis- közepes lángon kezdjük el főzni.
4.
Kb. fél óra elteltével adjuk hozzá a kiengedett és kisebb darabokra vágott sokféle gombát. Főzzük tovább, míg a hús meg nem puhul. A comb méretétől függően a főzési idő is változó lehet.
5.
Legvégül keverjük hozzá a mascarponét és főzzük még 5 percig együtt. Majd borsozzuk meg kissé.
6.
Kínáljunk mellé egy egészséges köretet, pl. zöldborsós kölest. A hántolt kölest főzzük meg sós vízben a csomagolásán leírtak szerint, majd keverjük össze párolt zöldborsóval. Sózzuk, borsozzuk.
100 g Szarvasi mascarpone
4 db Nyúlcomb
400 g Erdei gomba
1 nagyobb db Hagyma
3 gerezd Fokhagyma
1 ek. Tárkony
2 db Babérlevél
200 g Köles
200 g Zöldborsó
0,5-0,6 l Húsleves
Só
Bors
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!