Elkészítési idő
5-30 perc
Kategória
Saláták
Címkék
Vegetáriánus , FittAllergének
diófélék1.
Az áfonyát és a szőlőt mossuk meg. A szőlőszemeket vágjuk félbe. A mangót hámozzuk meg és vágjuk kockákra. A saláta leveleket alaposan mossuk meg, majd szárítsuk le.
2.
A tányérokra helyezzük el a saláta leveleket, majd szórjuk meg a gyümölcsökkel és a dióbéllel. Tépkedjük rá a laktózmentes mozzarella sajtot, és tegyünk rá pár mentalevelet is a még frissítőbb ízű saláta kedvéért.
3.
Végül locsoljuk le egy kis balzsamecet krémmel és olívaolajjal.
100 g Szarvasi laktózmentes mozzarella
1 fej Saláta
200 g Kék áfonya
1 db Mangó
200 g Szőlő
4 ek. Dióbél
Balzsamecet
pár db Mentalevél
olívaolaj
A Mozzarella kellemes, lágy ízével egyedülálló a sajtok világában. Az egyedi mozzarella ízhez egy kis só is kerül a sajtba.
Tudj meg többet a termékről!