leendő
partnereinknek

Nyári saláta áfonyával, mangóval, szőlővel és laktózmentes mozzarellával

Elkészítési idő

5-30 perc

Kategória

Saláták

Címkék

Vegetáriánus , Fitt

Allergének

diófélék

Elkészítés

1.

Az áfonyát és a szőlőt mossuk meg. A szőlőszemeket vágjuk félbe. A mangót hámozzuk meg és vágjuk kockákra. A saláta leveleket alaposan mossuk meg, majd szárítsuk le.

2.

A tányérokra helyezzük el a saláta leveleket, majd szórjuk meg a gyümölcsökkel és a dióbéllel. Tépkedjük rá a laktózmentes mozzarella sajtot, és tegyünk rá pár mentalevelet is a még frissítőbb ízű saláta kedvéért.

3.

Végül locsoljuk le egy kis balzsamecet krémmel és olívaolajjal.

Hozzávalók

100 g Szarvasi laktózmentes mozzarella

1 fej Saláta

200 g Kék áfonya

1 db Mangó

200 g Szőlő

4 ek. Dióbél

Balzsamecet

pár db Mentalevél

olívaolaj